Wizualizacja Lobby Radmor SA

Wizualizacje lobby powstały na zlecenie PU Ambit we współpracy z Piotrem Zyskiem Projekt obejmował część recepcyjną i poczekalnię bez zmiany posadzek i sufitu.

Elegancki biały przedsionek dla małżeństwa w średnim wieku

Projekt przedsionka powstał w 2015 roku w Gdańsku. Właściciele domku szeregowego chcieli aby wnętrze wydawało się jaśniejsze i bardziej przestronne, a przy tym eleganckie. Poniżej przedstawione zostały zdjęcia przed i wizualizacje po przemianie:

Wnętrza kuchni i łazienki dla młodego małżeństwa w Szczytnie

Projekt ‘na wymiar’ został stworzony dla młodego małżeństwa urządzającego swoje pierwsze mieszkanie w domu jednorodzinnym w Szczytnie. Projekt zakładał stworzenie kuchni z barkiem oddzielającym przestrzeń od salonu oraz łazienki z wanną i prysznicem. wszystko utrzymana[…]

Mieszkanie dla młodego małżeństwa w Szczytnie

Mieszkanie zostało zaprojektowane z myślą o młodych ludziach. Gospodarze postawili na elegancje i wygodę. Kuchnia z salonem utrzymana w jednolitej kolorystyce beżu i bieli. Całość dopełniona elementami rozpraszającymi światło – żyrandolami i kinkietami ozdobnymi oraz[…]

Projekt biura rachunkowego w Szczytnie

Projekt powstał na zlecenie Biura Rachunkowego Moniki Pietrzak w Szczytnie. Założeniem było zarówno stworzenie miejsca do pracy dla właścicielki i pracownika, jak i wygospodarowanie przytulnego, reprezentacyjnego miejsca do przyjmowania klientów biura. Ważnym elementem była funkcjonalność[…]

Projekt pokoju dla dziecka w wieku szkolnym w Rozogach

Projekt zakładał aranżację pokoju dla dziewczynki W pokoju dziecka założeniem było pozostawienie kanapy rogowej, zaprojektowanie wykładziny oraz wkomponowaniem motywów koni. Całość w kolorystyce nawiązującej do reszty domu – ciepłego brązu z elementami bieli. Zaprojektowano fototapetę[…]

Projekt wnętrz salonu z łazienką dla rodziny z dzieckiem w Rozogach

Projekt wnętrz zakładał zmianę aranżacji salonu z łazienką wspólną. Salon i łazienka utrzymane w ciemnych ciepłych barwach drewna. Warunkiem koniecznym były zaprojektowanie wykładzina w pomieszczeniach dziennych oraz pozostawienie szafy zabudowanej w salonie wraz ze zmianą[…]

Projekt tarasu domku pod Szczytnem

Taras został przeprojektowany z myślą o nadaniu bryle bardziej współczesnej formy. Dodatkowo ważną częścią było osłonięcie tarasu od wiatru i deszczy. Efekt ten uzyskano poprzez zadaszenie całości oraz użycie zaprojektowanych na wymiar paneli z grubej,[…]